FALSAFAH PENDIDIKAN KEBANGSAAN

PENDIDIKAN DI MALAYSIA ADALAH SATU USAHA BERTERUSAN KE ARAH MEMPERKEMBANGKAN LAGI POTENSI INDIVIDU SECARA MENYELURUH DAN BERSEPADU UNTUK MEWUJUDKAN INSAN YANG SEIMBANG DAN HARMONI DARI SEGI INTELEK, ROHANI, EMOSI, DAN JASMANI BERDASARKAN KEPERCAYAAN DAN KEPATUHAN KEPADA TUHAN
MISI SEKOLAH

MELAHIRKAN MODAL INSAN CEMERLANG MELALUI PENDIDIKAN BERKUALITI BERLANDASKAN FALSAFAH PENDIDIKAN NEGARA

05 Oktober 2010

Semoga Berjaya

Pihak pihak pentadbir dan warga SMKKM mengucapkan semoga berjaya kepada semua pelajar yang menduduki PMR. Adalah menjadi harapan agar semua anak didik SMKKM akan melepasi PMR ini tanpa sebarang masalah dan memperoleh keputusan yang memberangsangkan.

Untuk pengetahuan para pelajar, pihak pentadbir telah menyediakan atau pun menempatkan GURU BERTUGAS setiap hari, yang bertujuan membantu para pelajar sekiranya terdapat perkara2 yg perlu diatasi. Para pelajar bolehlah merujuk senarai guru yg bertugas sepanjang PMR ini.

Selain itu, para guru2 juga hadir setiap hari sepanjang PMR ini. Selain untuk menyiapkan tugas2 yang perlu diselesaikan, para guru2 juga mengadakan kelas khusus utk pelajar SPM dan STPM.Kehadiran para guru ini adalah sebagai tanda sokongan kepada pelajar yang mengambil PMR.

0 ulasan:

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP